LA BANDERA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 449 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Bandera. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:25 Vreemde service: we bestellen 2 pompoensoepen, maar omdat ie op was kregen we als compensatievoorstel broodje. Onbegrijpelijke service, want en ik heb niet gekregen wat ik besteld had en in moet nog onderhandelen voor een passende compensatie.
2 dec 2022 om 19:08 Food was 100% plus , very good flavor , keep it up , delivery time was beyond expectation
16 nov 2022 om 18:19 Truly amazing food!
4 nov 2022 om 23:05 De kabeljauw en garnalen in kokossaus was lekker.
2 nov 2022 om 20:34 Heerlijk gegeten!
28 okt 2022 om 9:05 Eten was te duur voor te weinig. Heel erg jammer! Que decepcion
26 okt 2022 om 20:30 Top eten alleen mis ik bruine of zwarte bonen op het menu kaart van jullie altijd lekker naast je eten . Voor de rest kwaliteit eten zoals altijd gek op jullie peper :):)
23 okt 2022 om 10:46 If you want to eat perfectly seasoned tender juicy meat, then look no further! This is the place to be! We order regurlarly at La Bandera, they have the best and tastiest meat, in fact all their dishes are amazing!
7 okt 2022 om 20:54 Heerlijke gerechten, was weer super lekker!
7 okt 2022 om 20:50 Heerlijk gegeten!
25 sep 2022 om 18:37 Was lekker en een goede portie en redelijk van prijs
25 sep 2022 om 18:21 Eten was heerlijk