LA BANDERA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 551 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Bandera. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 23:14 Super! Netjes ingepakt, alles proeft heel vers
9 jun 2024 om 21:37 Excellent!
9 jun 2024 om 21:18 Was niet lekker.
8 jun 2024 om 11:51 Heerlijk zoals altijd duurde wat langer als normaal maar eten was zalig. Heb weer genoten van me eten volgend keer meer vlees:):)
2 jun 2024 om 19:42 Het was heerlijk
31 mei 2024 om 18:34 Heerlijk gegeten mmm voor mij 1 van de beste restaurants op thuisbezorgd eten altijd goed wat je besteld krijg je. Als je nou daar eet of thuis op de bank besteld eten altijd goed love it :):)
29 mei 2024 om 21:42 Finger licking good!!! Best spareribs and grilled chicken in town!
25 mei 2024 om 19:40 Heel snel bezorgd een heel beleefde jongeman
28 apr 2024 om 19:25 Eten was lekker alleen kleine porties.
5 apr 2024 om 21:15 Amazing
5 apr 2024 om 5:32 Die eten was lekker ,maar is wel weinig voor die geld Bij de don krijgt je veel meer dan hier en is ook lekker Maar jullie verandert die prijs van het eten en daarom word het ook duur en weinig
4 apr 2024 om 22:27 Het eten was heel lekker, maar ik vond het vrij weinig voor wat je betaalde. Als de porties wat groter zouden zijn zou het meer waar voor je geld zijn.